hansgrohe produkti virtuvē ar komfortu un dizainu.
hansgrohe virtuve

Nemainīgi skaisti hansgrohe ūdens maisītāji, izlietnes un piederumi.

Virtuve ir kaislība. Virtuve ir ģimenes un draugu tikšanās vieta, lai gatavotu, ēstu, atpūstos un svinētu. Ideālas sastāvdaļas nemainīgi modernai, funkcionālai, bet vienlaikus komfortablai gaisotnei ir hansgrohe jaucējkrāni, izlietnes un piederumi. Lai virtuve kļūtu par jūsu mīļāko telpu paša četrās sienās. Un darbs? Iet no rokas.

Iepazīstiet mūsu jaunumus augstvērtīgam virtuves dizainam

Pūrisma stilā ieturēti inovatīvi produkti: skaistākie mirkļi ar ūdeni

Virtuves sirds pukst tur, kur tek svaigs ūdens. Tādēļ hansgrohe vienmēr rada jaunas idejas, kas radīs baudāmu saskarsmi ar ūdeni. Mūsu produktiem raksturīgas atjautīgas tehnoloģijas un ergonomiski perfekti risinājumi, kas darbu virtuvē padarīs efektīvāku un baudāmāku. Kombinējiet lietotājam draudzīgos virtuves jaucējkrānus ar augstvērtīgajām izlietnēm pēc savas izvēles un baudiet vieglu lietošanu. Izmeklēti materiāli un rūpīga apstrāde sniegs prieku ilgu laiku. 

Jaucējkrāni ir tik individuāli un prasīgi kā jūsu gaume

Iepazīstiet hansgrohe modernās virtuves veidošanas pasauli un iedvesmojieties no aktuālajām tendencēm un jaunumiem. Salas plānojuma virtuvēm vai atvērtā tipa virtuvēm, kas savienotas ar dzīvojamo istabu: uzskatāmie piemēri palīdzēs pieņemt lēmumu par individuālu iekārtojumu.

hansgrohe virtuves padomdevējs parādīs, kā īstenot jūsu dizaina idejas, lai iegūtu funkcionālu virtuvi. Izlietnes un jaucējkrāna plānošanai ir izšķiroša nozīme. Padomdevējs iepazīstina ar inovatīvām tehnoloģijām efektīvam darbam ar izlietni. Profesionāla informācija par uzstādīšanu un kopšanu ļaus jums ilgāk priecāties par augstvērtīgo virtuvi.
Vienmēr labs padoms

Mazumtirgotājs jūsu reģionā