Moderna rokas duša – ļoti vienkārši lietojama.
Viss modernai vannas istabai

Izcila formas un funkciju vienotība: hansgrohe produkti vannas istabai

Vannas istaba nav tikai mazgāšanās telpa, bet gan dzīves telpa labsajūtai. Vannas istabas kļūst arvien lielākas, un jaunie materiāli, piemēram, stikls, piešķir tām citu, modernu raksturu. hansgrohe produkti padarīs jūsu vannas istabu ērtāku. Dodieties hansgrohe vannas istabas pasaulē un atklājiet iespaidīgu stila pasauli, inovatīvu dizainu un noderīgas funkcijas.

hansgrohe zīmola jaunumi

Mūsu produktu jaunumi augstvērtīgam vannas istabas dizainam

Individuāla vannas istabas veidošana ar hansgrohe dušām, jaucējkrāniem un termostatiem

Iekārtojot jauno mājokli vai veicot kvalitatīvu renovāciju, jūsu vannas istabas izveidei ir izšķiroša nozīme. Modernas vannas istabas mērķis ir vairāk nekā tikai garlaicīga funkcionalitāte. Līdzās inovatīvām tehnoloģijām, atbildīgiem ūdens priekiem uzmanības centrā ir ergonomisks komfortsunestētiska gaume. Iepazīstiet mūsu apjomīgo piedāvājumu un atrodiet vēlamos produktus jūsu labsajūtas oāzei. Viss, sākot no ūdens maisītājiem līdz aksesuāriem, izmantojot dažādas formas, materiālus un funkcijas, lai vannasistabai piešķirtu individuālu raksturu.

Iedvesma un padomi individuāla vannas istabas koncepta īstenošanai

Modernam vannas istabas dizainam jābūt vienotam. Lemjot par vannas istabas iekārtojumu, būs jāņem vērā dažādas detaļas un sīkumi. hansgrohe ir pieredzējis un uzticams vannas istabas piederumu ražotājs, domājot par vannas istabas izveidi. Lēmuma pieņemšanas fāzē hansgrohe jums palīdzēs, rādot modernas vannas istabas tendences un jaunumus. Dodieties sapņu vannas istabas pasaulē un iepazīstiet hansgrohe stila pasaules.

Ja ieskicēti funkcionālie un estētiskie vannas istabas plānošanas nosacījumi, hansgrohe vannu padomdevējā atradīsiet noderīgus padomus plānu īstenošanai. Galvenie apsvērumi ir vannas istabas plānošana, iekārtu uzstādīšana, kopšana un apkope.

Vienmēr labs padoms

Mazumtirgotājs jūsu reģionā